Uși2019-03-14T15:07:56+00:00

UȘI

Ușa de intrare este punctul creativ central al oricărei fațade, oferind spațiului șarm și estetică. Ușile din PVC sunt elemente de design arhitectural și influențează decisiv aspectul fațadei. Îți punem la dispoziție o gamă de modele de uși de interior sau de exterior, iar tu te poți decide între varianta clasică sau cea cu cercevea suprapusă.

UȘI DE INTERIOR ȘI EXTERIOR

Pentru a îmbunătăți rezistența la torsiune și pentru întărirea colțurilor ușii, există elemente de îmbinare pe colț adecvate. Multitudinea acesoriilor permite construcția celor mai variate modele de uși. În profilul ușilor pot fi montate atât armături și module de închidere disponibile pe piață, cât și combinații de sticlă cu grosimi de până la 52 mm.

UȘILE TERMOPLUS

Profilele de uși sunt disponibile în doisprezece nuanțe acrylcolor standard sau în șase tipuri de imitație de lemn, plus numeroase nuanțe extra-standard.

În cazul ușilor de intrare din PVC stabilitatea, rezistența la torsiune și durabilitatea colțurilor joacă un rol important. De aceea au fost concepute traversele ușilor astfel încât să permită montarea celei mai mari armături posibile. În plus, dispunerea specială a traverselor la o adâncime de construcție de peste 74 mm permite utilizarea unui oțel cu rezistență la îndoire mai mare cu până la 30%. Armăturile sunt deja frezate în prealabil pentru a permite montarea rapidă a elementelor de închidere. Suporturile de praguri folosite permit închiderea etanșă a ușii pe prag.

USI CULISANTE CU RIDICARE
GEALAN S8000 5 CAMEREGEALAN S9000 6 CAMERESALAMANDER STREAMLINE 5 CAMERESALAMANDER BLUEVOLUTION 6 CAMEREUSI CULISANTE CU RIDICARE
usa termopan termoplusLățimea profilului
105/126 mm108/128 mm104/130 mm115/126 mm83,5 mm
praguri termopanTipuri de praguri
PVC / Aluminiu 20 mmPVC / Aluminiu 20 mmPVC / Aluminiu 80 mmPVC / Aluminiu 80 mmAluminiu
sticla termoplusPachet de sticlă
24/44 mm24/52 mm24/40/44 mm24/52 mm24/52 mm
geam termopanGarnituri
23233
colturi termopanColțuri sudabile
termoplus termopanetermoplus termopanetermoplus termopanetermoplus termopanetermoplus termopane
armatura din otelArmături din oțel (Cadru închis)
2 mm2,5 mm2,5 mm2,5 mm2,5 mm

MODELE UȘI INTERIOR ȘI EXTERIOR

UȘI OSCILOCULISANTE

Aceste sisteme oferă acces facil pe terase cu utilizare ergonomica a spațiului din încapere. Designul similar cu celelalte ferestre și uși ale casei, permite integrarea acestora în conceptul arhitectural unitar al căminului dumneavoastră.
Osciloculisantele reprezintă alegerea ideală pentru iubitorii de spații deschise, aducând gradina sau terasa în casa dumneavoastră. Prin suprafețele vitrate mari , spațiile inundate de lumină și o atmosferă deschisă – ușile culisante optimizează calitatea locuinței.

Dintre avantajele ușilor osciloculisante amintim:

  • complet antiefracție;
  • ventilare perimetrală, se retrage cerceveaua 6mm;
  • suprafețe vitrate generoase;
  • operare cu minim efort;
  • principiul de operare nu permite manevrare incorectă;
  • role echipate cu perii pentru curățare.

UȘI CULISANTE CU RIDICARE

Acest produs special conceput, îmbina deschiderile mari, manevrabilitatea ușoara cu confortul termic și acustic. Cu o simpăa întoarcere de maner poți crea o legatură continuă între interior și exterior.
Pragul este montat în pardoseala , astfel încat trecerea între interior și exterior se realizează la acelasi nivel. Datorită lațimii mari , de maximum 2.5 m/canat mobil, oferă deschidere living-ului. Totodată poate acoperi goluri de pana la 10 m lațime și 2.4 m înalțime. Astfel, mișcarea de culisare cu ridicare este tot timpul controlată, silențioasă și extrem de facilă. Controlul ridicării și culisării se realizează prin acționarea mânerului .

„Am ales cea mai avantajoasă ofertă de preț pentru termopane și s-a dovedit alegerea potrivită.”
Răzvan S.
„Firma a dat dovadă de operativitate și seriozitate.”
Sorin N.

Parteneri de încredere