Sticlă2019-03-14T15:11:01+00:00

STICLĂ

Sticla termoizolatoare este o componentă importantă a ferestrelor moderne, constituind cea mai mare suprafata a ferestrelor. Cu ajutorul sticlei, păstrăm căldura în interior și ținem frigul la distanță.Cu vitrajele speciale evitați pierderile de energie, reduceți costurile cu încălzirea și contribuiți activ la protecția mediului.

STICLĂ TERMOIZOLATOARE

Diferitele tipuri de sticla termoizolatoare, denumită popular termopan, se pot combina în funcție de dorințele fiecăruia pentru a forma un geam multi-funcțional care reunește avantajele de izolare termică, protecție fonică, geam decorativ si îmbunătățire a siguranței și securității.

Sistemele termoizolante reduc pierderea de caldură prin geam cu cel puțin 50% în comparație cu o unitate de geam standard, păstrând astfel temperatura din interior și economisind energia necesară unei încălziri suplimentare.

  • Gemul izolant structural prezintă o structură continuă fără rame și profile, montat pe un schelet metalic rezistent.

  • Sticla Low-E definește caracteristica de transfer termic scăzut și se obtine prin depunerea de oxizi metalici pe una din suprafețele geamului, având întotdeauna stratul orientat spre interiorul geamului pentru a se evita deteriorarea sa.

STICLA TERMOPLUS

Oferim de asemenea clienților noștri: sticlă reflexivă, sticlă ornament, sticlă șablată și personalizată, sticlă de tip oglindă, securizată sau vopsită, sticlă bombată și geam antiglonț, structuri de sticlă, etc.

Sticla PLANITHERM 4S ( 4 Anotimpuri) asigură în același timp izolație termică sporită și control solar, astfel cu ajutorul acestui tip de sticlă se obține temperatura perfectă si lumina ideală indiferent de anotimp.

tripan

Tripanul sau triplexul  este geamul termoizolant format din trei foi de geam. Distanța dintre geamuri este un lucru de bază pentru a obține un geam tripan bine izolat. S-a constatat că cele mai bune geamuri tripan sunt cele de grosime de 44 mm deoarece scăderea distanței dintre foile de geam de la 16 mm la 10 mm ar duce la scăderea eficienței de izolare a sticlei, putând determina pierderea termică.

„Am colaborat cu firma Termoplus la montarea balconului meu de 10 metri, golurile de montaj au fost foarte mici și a ieșit o treabă foarte bună.”
Lucian I.

„A fost o alegere foarte bună atât ca preț, cât și în ceea ce privește serviciile.”

Marius P.

Parteneri de încredere