Ferestre2019-03-14T15:03:16+00:00

FERESTRE

Termoplus vine în ajutorul tău întotdeauna cu fereastra potrivită. Distribuitorii Gealan și Salamander sunt garanția calității și a duratei mari de viața. Avantajele oferite de tâmplăria din aluminiu și PVC oferă un grad ridicat de etanșietate, protecție fonică și termică, astfel că vei reduce costurile de energie ale locuinței tale.

ÎNTODEAUNA FEREASTRA POTRIVITĂ

salamander streamline

Fereastra SALAMANDER Streamline 76

Cu un sistem de 7 camere termoizolante și o lățime constructivă de 76 mm, ranforsări din oțel de dimensiuni mari, asigură o stabilitate și o izolare termică excelentă. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producție nu lasă nicio șansă zgomotului și frigului.

Fereastră GEALAN S8000

Cu 5 sau 6 camere termoizolante și o adâncime constructivă între 74 și 83 mm, sistemul S8000 este pregătit să ofere siguranță și protecție oricărui tip de locuință. Datorită noii tehnologii de casetare GEALAN poate livra aproape orice combinații de culoare.

salamander bluevolution

Fereastra SALAMANDER bluEVOLUTION 92

Face parte din noua generație de ferestre folosite pentru case pasive. Sistemul de profile bluEvolution 92 combină perfect tehnologia de vârf cu tehnica convențională, reprezentand alegerea SMART pentru fiecare client. Adâncimea exclusivistă de 92 mm aduce o protecție termică imbatabilă și cea mai bună eficiență energetică.

Fereastră GEALAN S9000

Sistemul este optim pentru clădirile noi și cele în renovare și oferă numeroase opțiuni de proiectare, atinge valori de termoizolație maxime posibile Uf de până la 0,88 W/m2. Sistem este optimizat pentru lipirea uscată a sticlei de cercevea STV ( Safe Technology – Vitraj static uscat).

„Personalul a avut o conduită foarte bună, pe toată durata colaborării și sunt mulțumită de rezultat.”
Maria P.
„Mi-am montat tâmplăria casei cu firma Termoplus acum trei ani și până în prezent totul funcționează foarte bine.”
Claudiu T.

Parteneri de încredere