Despre noi

Calitatea rămâne mult timp după ce prețul a fost uitat!

Despre noi2019-03-14T13:34:29+00:00

CU CE NE OCUPĂM

Brandul Termoplus s-a făcut cunoscut pe piața de produse din tâmplărie PVC încă din anul 2008.

Brandul Termoplus a luat naștere din inițiativa unor tineri antreprenori ieșeni, care au pus bazele companiei axate pe produse din tâmplărie PVC. Dacă la începutul activității sale, oferta de produse și servicii era una restrânsă, la sfârșitul primului an de activitate, s-au diversificat semnificativ atât oferta, cât și portofoliul care numără în prezent câteva sute de clienți mulțumiți.

Numeroasele modele de uși termopan de interior și exterior, ușile glisante, ferestrele trainice, balcoane si loje, fatade estetice, sticla decorativă, rulouri și sistemele de plase împotriva insectelor sunt doar câteva din produsele din oferta complexă Termoplus.

Lucrăm cu parteneri de încredere, renumiți la nivel național și internațional în domeniul tâmplăriei PVC, astfel că oferim o gamă largă de ferestre și uși termopan, sticlă decorativa, compartimentări din sticlă, uși din sticlă, uși glisante Salamander sau Gealan și livrăm comenzi în Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Neamț, Bacău, Roman.

MUNCA NOASTRĂ

Îți oferim soluții eficiente de tâmplărie PVC și aluminiu care să completeze designul oricărui tip de clădire, cu beneficii termoizolante, aspect modern care îmbunătățește confortul acustic și oferă siguranță.

UȘI
STICLĂ
COMPARTIMENTĂRI DIN STICLĂ
PLASE ÎMPOTRIVA INSECTELOR
RULOURI
GLAFURI
FERESTRE
STICLĂ DECORATIVĂ

PROCESUL NOSTRU

Tratăm cu seriozitate dorințele și cerințele clienților noștri, oferind o soluție ideală pentru nevoile menționate cu o eficiență energetică ridicată, realizată cu tehnologii avansate. 

discutam

DISCUTĂM

Tu ne expui nevoia și noi îți recomandăm geamurile, ușile, compartimentările, sticla din oferta noastră diversificată.

MĂSURĂM

Îți prezentăm o ofertă croită pe cerințele și nevoile tale, cu produse complementare cu designul casei tale.

instalam

INSTALĂM

După ce punem la punct toatele detaliile, urmează instalarea produselor alese, iar noi ne alegem cu un client muțumit.

Misiunea noastră

Punem mare preț pe calitate și oferim tâmplărie PVC pentru generații.

Trendul către produse sigure, cu performanțe ridicate este de necontestat. În acest sens, facem un nou pas către un program eficient și clar de produse, pentru a vă oferi avantaje concurențiale prin produse inovatoare, calitative și rapiditatea livrărilor.

Parteneri de încredere