Compartimentări din sticlă2019-03-14T15:14:55+00:00

COMPARTIMENTĂRI DIN STICLĂ

Transparența sticlei creează spații nelimitate vizual, în cele mai diverse locuri, vin să completeze un decor în care lumina transcende prin fiecare element ce oferă transparență. Ușile din sticlă reprezintă o soluție tehnică modernă, ce oferă multiple posibilități de personalizare și de design birourilor, a instituțiilor, precum și cele intime spații.

CE PRODUCEM?

 Venim în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră cu cele mai moderne uși, realizate integral din sticlă:

Uși de sticla batante și glisante pentru clădiri rezidențiale
Uși de sticlă batante și glisante pentru spații de birouri
Uși de sticlă batante și glisante pentru spații comerciale
Uși armonice de sticlă
Orice alt tip de uși de sticlă cu sisteme de închidere sau încuiere incorporate
usi de sticla

AVANTAJE

Ușile de sticlă transformă radical interiorul unei case și oferă o prestanță deosebită unui birou. Conferă fluiditate spațiului, îl maresc vizual, asigură un plus de lumină, mai ales când acestea sunt amplasate la exterior.

  • Mai mult, ușile de sticlă vin cu acea eleganță specifica acestui material, iar tehnicile de prelucrare le pot transforma în adevarate opere de artă. Fie cu sticlă sablată sau cu vitralii elegante, fie sticlă clară, mai ales dacă ușa face trecerea către o terasă bine luminată sau plină de verdeață, alegerea unei uși de sticlă poate fi uneori o provocare, însa cu rezultate de excepție.
  • Ușile din sticlă au câștigat tot mai mult teren în planurile arhitecților și a designerilor de interior. Acest lucru a fost posibil și datorită noilor tehnologii ce permit prelucrarea sticlei astfel încât să poata fi suficient de rezistentă, să permită sisteme de prindere și balamale moderne, să aibă suprafețe prelucrate astfel încât sticla sa nu fie doar simpla, ci și mată sau cu un design personalizat.

Cât despre simplitatea alegerii unei uși de sticlă, nu trebuie să vă faceți probleme. Vă putem oferi o gamă complexă de uși de sticlă pentru interior sau exterior: uși masive cu sticlă antiefractie, uși șablate cu modele personalizate, uși de trecere glisante, uși cu geam termoizolant pentru amplasarea către balcon, terasă sau gradină interioară.

Parteneri de încredere